Wednesday, January 12, 2011

Selamat Datang 2011

Semakin lame semakin jauh rasenyer diri ini untuk menyusun baris2 ayat dalam blog ni...
Mungkin kah sebab aku anggap 'kawan baru' aku tuh lebih practical untuk berkongsi kisah suka duka dan kenangan terindah dgn rakan2 siber yg lain...ntah laa aku pun xtau...huhuh

Ape2 semoga kedatangan tahun baru ini akan menyuntik semangat baru untuk aku berkarya semula(ceewahhh..berkaryaaa kerrrrr)....

Berbalik kpd niat aku yg asal...
al-kisahnyer....

Lagi 2 bulan Cek Nees dah nak masuk 3 thn..
Mcm2 karenah dan ragam yg die ada...
Mang terhibur laaa dibuatnyer...

Tp tu laa mentennnnn pelat...mcm mane eh tak bg die pelat...

Sebagai permulaan aku nak tempek gambo die yg dah berwajah baru lps kerat rambut


1 comments:

Wanees said...

sama cam nama kitaa!!! Wan Hanees :)